Lazy Cat is for sale – säljes!

För svenska, se nedan.

Life is full of decisions and choices.  Lazy Cat has served me well and we’ve had some amazing time travelling together but as my time is limited and I can’t ride the bike up to Sweden this summer, I’d rather sell and get two smaller bikes which will be more suitable for our city life, than taking on the paperwork for another import. Therefore, the bike is up for sale and since it is hardly of any interest to anyone apart from Swedish folk the information below is in Swedish:

Svenskreggad Kawasaki 650 Versys årsmodell 2011 säljes i Barcelona. Perfekt för dej som är sugen på att köra lite i Pyrenéerna och Spanien men slippa en t.o.r. resa från Sverige. Jag har haft motorcykeln sedan ny och kört ungefär 6000mil varav det mesta som semesterkörning. Den är servad enligt manual med stämplar i boken. Den har alltid varit pålitlig och tjänat mej väl. En schyst allround hoj, funkar fint att köra med packning och har en bekväm passagerarplats, väskor ingår. Jag säljer eftersom min kille nu har eget kort och vi tänker köpa varsin liten hoj istället. Här på min blogg kan du läsa om ”all” min körning med hojen om du vill. PM om du är intresserad så kan vi diskutera mer.

Full last, dock med spansk reg, innan den importerades till Sverige. Nu har den svensk plåt och det är därför jag vänder mej till svenska köpare.
Full last, dock med spansk reg, innan den importerades till Sverige. Nu har den svensk plåt och det är därför jag vänder mej till svenska köpare.

Published by

Avatar photo

Åsa

I'm a passionate biker from Sweden. I love to travel, preferably on my motorcycle. Please let me know what you think of my blog! Post a comment or send an e-mail: asa@forza.greynorth.net

2 thoughts on “Lazy Cat is for sale – säljes!”

Comments: